Verwijzer

Bent u arts of zorgverlener?

Wanneer u direct een verwijzing wilt sturen naar het Ikazia ziekenhuis kan het volgende email -adres gebruikt worden: tatoeage@ikazia.nl Let op dit email adres is niet te gebruiken voor patiënten met vragen.

Bent u patiënt en heeft u nog vragen gelieve kan mailen naar info@tbmedical.nl.

Verzekeringen en welk ziekenhuis?

Wanneer u een behandeling bij TB Medical op onze eigen locatie ondergaat dient u het bedrag meteen te voldoen. Aanvragen m.b.t. de zorgverzekering kunt u dan zelf regelen.

Aanspraak maken op uw zorgverzekering?

Bent u in een andere ziekenhuis geholpen of is het heel lang geleden dat u bent geopereerd? Dit is geen probleem u kan in vele gevallen aanspraak maken op de zorgverzekering. Wij verzoeken u een verwijsbrief van uw huisarts of uw huidige medisch specialist in het ziekenhuis waar u onder behandeling aan te vragen.

Onze behandelaar is werkzaam in het Ikazia ziekenhuis te Rotterdam. Echter houdt hij zich niet bezig met aanvragen m.b.t. zorgverzekering. De aanvraag van een machtiging verloopt via de polikliniek plastische chirurgie van het ikazia ziekenhuis. 010 2975220.

Heeft u al een tepeltattoo maar is deze vervaagd?

Ook dan is het mogelijk om aanspraak te maken op de zorgverzekering.

Mag ik zo maar naar een ander ziekenhuis? Wij krijgen patiënten vanuit het hele land en als patiënt ben je vrij om te kiezen waar in Nederland je geholpen zou willen worden.

U kunt een (telefonische) een afspraak maken op de polikliniek Plastische Chirurgie met een verwijsbrief van uw huisarts of uw huidige medisch specialist in het ziekenhuis waar u onder behandeling bent. Naar aanleiding van deze afspraak kan er een machtiging worden aangevraagd bij de zorgverzekering. Bij goedkeuring krijgt u een afspraak in het Ikazia ziekenhuis en zal uw zorgverzekering de pigmentatiebehandeling bekostigen. Wilt u hier meer informatie over hebben of zit u met andere vragen raden wij u aan om contact op te nemen met de polikliniek Plastische Chirurgie van het Ikazia ziekenhuis. Tel: 010 - 297 52 20.

Mailen Contact Naar top