Met een tepel is een borst voor veel vrouwen pas echt een borst - Dr. van der Avoort 

Samenwerking met het ziekenhuis

Hoewel er in de volksmond nog maar weinig over tepelpigmentatie wordt gesproken, blijft het werk van Ralph in de medische wereld niet onopgemerkt. Plastisch chirurg Dirk Jan van der Avoort, verbonden aan het Ikazia ziekenhuis in Rotterdam, neemt contact met hem op. "Als onze operaties zijn gedaan, wil ik graag dat jij de tepels gaat pigmenteren", is zijn verzoek aan Moelker. Die samenwerking is inmiddels realiteit: sindsdien staat Ralph twee dagen in de week in de Poliklinische Operatiekamer. "Wij kunnen een borst reconstrueren, de vorm, maar met een tepel is een borst voor veel vrouwen pas echt een borst. Heel fijn dat wij hier zoveel vrouwen kunnen helpen", liet de chirurg eerder weten aan de Provinciale Zeeuwse Courant.

Lees meer

Locatie TB medical

Het is ook mogelijk om de behandeling in onze eigen kliniek te laten uitvoeren, helaas is het dan in vele gevallen niet mogelijk om het te declareren bij de zorgverzekering.

Niet alleen borstkanker patienten maar ook andere lotgenoten die geholpen willen worden met een medische tatoeage/pigmentatie kunnen bij TB medical terecht. Een tepeltattoo kan in vele gevallen geplaatst worden wanneer het natuurlijke pigment ontbreekt of vervaagd is.

Indicatie voor een medische pigmentatie kunnen zijn een wijnvlek, litekens, vitiligio of andere huidoneffenheden.

Heeft u een verwijzing van het ziekenhuis? Klik dan hier voor meer informatie.

Mailen Contact Naar top